Quants diners fa un corredor de barrils?

Taula de continguts:

Anonim

Les carreres de bótes, en les quals el cavall i el genet corren pels barrils en el temps més ràpid possible, és el costat brillant del rodeu professional, amb camises de lluentons i cavalls brillants sota les llums de la sorra. A nivell col·legial i professional, es tracta principalment d'un esdeveniment per a dones. També és un esport altament competitiu i professional, amb uns temps tan propers que un centèsim de segon pot marcar la diferència entre portar un premi a casa i estar fora dels diners. Els corredors de barril guanyen diners en premis per situar-se en les tres primeres posicions d'un concurs.

$config[code] not found

La velocitat significa diners

Les carreres de barrica no són tècnicament una ocupació, i molts corredors de barril es guanyen la vida d'altres maneres, com la ramaderia, la formació de cavalls o en altres ocupacions. Els diners del premi varien segons la grandària i el prestigi del rodeu, tant si les competicions són sancionades per l'Associació Professional de Rodeo de Dona (WPRA) com per altres factors. Els diners del premi poden basar-se en un sol llançament de canó, anomenat recorregut, o els corredors han de córrer diverses vegades i prendre una mitjana dels seus temps. Els premis per al primer lloc en la majoria de competicions varien entre 1.000 i 4.000 dòlars, d'acord amb el corredor professional i l'entrenador Heather Smith.

Promig de guanys de rodeo

No tots els corredors del barril estan al capdavant dels diners. A partir de juliol de 2014, per exemple, el WPRA assenyala que entre els millors 500 corredors de bótes, els guanys van variar dels $ 253 guanyats per Brooke Jeter als guanys de Lisa Lockhart de més de 67.345 dòlars. Jeter havia competit en 16 rodeos en aquest moment, donant-li guanys mitjans de $ 15 per rodeo. Lockhart, tanmateix, havia competit en 18 rodeos, per un promedio per rodeo de $ 3,746. Nancy Hunter, el segon pilot de caça, havia competit en 11 rodeos i va guanyar $ 66,973, de manera que la seva mitjana per rodeo va ser realment superior a Lockhart a $ 6,088.

Vídeo del dia

Presentat per Sapling Presentat per Sapling

Guanys de temporada

Els guanys dels pilots de barril es realitzen en tres nivells: guanys de temporada, guanys de National Finals Rodeo (NFR) i guanys mundials. Una temporada va ser originalment a la primavera a caure, però l'adveniment de les àrees cobertes s'ha estès fins a desembre, quan el NFR es celebra a Las Vegas, Nevada. El 2013, el WPRA assenyala els guanys de la temporada per als millors 15 corredors de barril, situa els ingressos de Jean Winters de $ 69,846 als $ 147,417 guanyats pel millor candidat Sherry Cervi. Els màxims competidors es col·loquen per la temporada combinada i els guanys del NFR, de manera que un corredor del barril pot guanyar menys en la temporada i encara surt al capdavant de la llista amb guanys significatius al NFR.

Finalitats nacionals Rodeo Winnings

Les bosses NFR són molt més grans que el preu mitjà de la competició de carreres. El 2013, per exemple, el WPRA informa que Sherry Cervi va guanyar 155.899 dòlars al NFR. Els premis van des d'un baix de 14.723 $ guanyats per Sydni Blanchard, fins al màxim dòlar de Cervi. Sis dels 15 millors pilots van guanyar $ 50,000 o més en aquell rodeu. Els millors cinc corredors de canó a la NFR el 2013 van ser Shada Brazile, Taylor Jacob, Mary Walker, Lisa Lockhart i Sherry Cervi. Els quatre primers van guanyar $ 61,889, $ 82,431, $ 92,247 i $ 102,163, respectivament.

Dòlar superior

Els guanys totals del món determinen la posició general d'un pilot de caça al final d'una temporada. Els imports de moneders de temporada i bosses NFR es combinen per la xifra global de guanys mundials. Un pilot de canó que va tenir una temporada excel·lent però que no va competir al NFR és poc probable que acabi alt en la classificació, ja que les bosses NFR són molt més grans. El 2013, el WPRA informa que Michelle McLeod ha estat cinquè en els cinc primers, amb guanys totals de 151.357 dòlars. Taylor Jacob va arribar el següent, a $ 164.484. Lisa Lockhart va ser tercera, amb 184.200 $ en guanys totals, i Mary Walker va arribar a la quarta posició en 229,363 dòlars. El finalitzador principal, Sherry Cervi, va tenir ingressos totals de 303.317 dòlars.